Trapézlemez - Vecsésifatelep
15634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15634,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Trapézlemez

Trapézlemez – Kínálatunkban magas minőségű trapézlemezekből válogathat, melyekre 10-30 év garanciát vállalunk. Többféle szín-és mintaváltozat érhető el, amelyekhez minden szükséges kiegészítő (csavarok, ereszcsatornák) is megtalálható telephelyünkön

Kérjen ingyenes árajánlatot munkatársainktól!

trapezlemez

Trapézlemez

T8

trapezlemezek

Trapézlemez

T20

trapezlemez

Trapézlemez

T38

Trapézlemez

A cserepeslemezhez hasonlóan a trapézlemeznek is számos olyan tulajdonsága van, ami miatt méltán népszerű:

1. Nagy, táblás kivitel, ezáltal gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni
2. Anyaga horganyzott acél, amely könnyű, ugyanakkor tartós
3. Többféle színű pl.(piros, zöld..stb. ) és mintázatú (pl. fa) típusok érhetők el, többféle vastagságban (pl. T8, T15..stb.)
4. Kis súlyú. könnyen szállítható és felrakható

trapezlemez
trapezlemez-tetore
trapezlemez-famintas

Trapézlemez tetőre

Trapézlemezeinket legtöbbször tetőfedéshez választják, hiszen esztétikus, modern külsőt kölcsönöznek az épületknek. A trapézlemezből készült tetők könnyű szerkezetűek, azáltal nem helyeznek akkora nyomást az alattuk lévő faszerkezetre, ami költséghatékonysági szempont is, szemben a kerámia-, agyag-vagy betoncserepekkel.
Kínálatunkban magas minőségű trapézlemezekből válogathat, melyekre 10-30 év garanciát vállalunk. A többféle színváltozatnak köszönhetően egyszerűen beilleszthető az utcaképbe vagy ház stílusába. A szín-és mintaváltozatokat megtalálja itt a honlapunkon, de ajánljuk, hogy személyesen is keressenek fel minket, hiszen a képek nem mindig tudják visszaadni a valós tulajdonságokat. Telephelyünkön kollégáink mindenben állnak rendelkezésükre.

Trapézlemez kerítés

Trapézlemezből a tetőn kívül általában kerítést készítenek még. Fa mintázat trapézlemez kerítés esetén szinte fel sem tűnik, hogy trapézlemezből készült, ugyanakkor megspórolhatók a újrafestésből és a fa vetemedéséből, korhadásából adódó költségek Az elemek akár mértre szabva kérhetőek, így lényegében nincs más teendő, mint a trapézlemez elemeket felszerelni. Ezt akár magunk is megtehetjük, ha értünk valamennyire a fúróhoz és nem riadunk vissza egy kis munkától. Természetesen szakember segítségét is kérhetik. Sok megelégedett és visszatérő szakembert tudunk ajánlani, akik gyorsan, precízen dolgoznak.

trapezlemez-kerites
trapezlemez-kerites
trapezlemez-tetore

Trapézlemez felrakása

Mivel a trapézlemezek akár előre a kívánt méretre vágva, táblákban érkeznek, viszonylag egyszerűbb dolga van a tetőfedő szakembereknek. Mindenképpen figyelni kell a pontos illesztésre, és ha a trapézlemezt vágni kell, azt lehetőleg olyan szerszámmal végezzük, ami nem hevül fel túlságosan és égeti meg az anyagot (pl. lemezvágó olló, fűrész..stb.). Amennyiben ferdén kell vágni a trapézlemezt, azt felrakás és rögzítés után végezzük. A trapézlemezeket egymáshoz is rögzíteni kell, nem csak a tetőlécekhez (pl. szegecsekkel) Minden szükséges kiegészítőt (pl. csavarokat, ereszcsatornát, egyéb bádog anyagokat) megtalálni a kínálatunkban, így vásárlóink egy helyről be tudnak mindent szerezni, amire szükségük van. Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyedi ajánlatokkal is tudunk szolgálni, keressenek minket bizalommal elérhetőségeinken!

1

Capacity

3t

Range

100km

2

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

3

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

4

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

Kérje ingyenes árajánatunkat cserepeslemezeinkről!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők