Palló - Vecsésifatelep
15826
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15826,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Palló

Kínálatunkban első osztályú, építőipari minőségű pallót is talál, szlovák importból, mely kiválóan alkalmas tetőszerkezetekhez, gipszkartonokhoz vagy akár kerti építőelemek összeállításához. A pallókat kérésre gyaluljuk, impregnáljuk és házhoz is szállítjuk, így akár azonnal felhasználhatóak. Keressen minket bizalommal.

pallo

Palló

lec

Léc

gerenda

Gerenda

Palló

Az általunk szlovák importból forgalmazott A˛/B minőségű fűrészáruink kiválóan használhatóak minden típusú épülethez, (tégla vagy könnyűszerkezetes pl.), tetőszerkezetekhez, födémekhez egyaránt.
Ilyen építőipari minőségű fűrészáru fajtánk a palló is, amely hosszú, négyszögletű, 5cm vastag, szélessége többféle lehet. A pallók alkalmasak mindenféle faszerkezeti munkákhoz, de tetőszerkezet építésénél is használják. Sokszor épületek elé felállított állványoknál alkalmazzák. A munkások, kőművesek az állványokra fektetett pallókon dolgoznak, akár több szinten is. (állványpallók- sokszor a palló két végén vasaltak a nagyobb terhelhetőség és stabilitás érdekében.)

pallo-vecesifatelep
pallok-budapest
pallo-fajtak
pallo-budapest

Palló fajták

Kétféle fajta pallót különböztetünk meg:

– szélezetlen palló – csak lapjai vannak fűrészelve, a szélei nem

– szélezett palló – teljes felületén fűrészelt, megmunkált

Fenyőfa palló

A fenyő (luc, vörös, borovi), mint építő alapanyag mindig is nagy népszerűségnek örvendett,, és mostanában is így van., hiszen puha fa-ezáltal könnyen megmunkálható- ennek ellenére viszont szívós, szilárd, mintázata egyszerű, ugyanakkor harmonikus, egyedi megjelenést kölcsönöz kül-és beltéren egyaránt. Fenyő pallóink is leginkább ebből a három fenyőféléből kerülnek ki.
A nálunk megvásárolható fenyő pallók szintén C24-es szilárdsági osztályú minősítéssel rendelkeznek szlovákiai importból, amelyek egyenesek, méretpontosak, kérhetők akár előre gyalulva vagy impregnálva is.

Palló méretek

A palló vastagsága mindig 5cm, a szélesség tekintetében vannak különböző változatok, méretek, melyek természetesen a felhasználási lehetőségeket is meghatározzák. Készleten elsősorban standard 3,4,5 és 6 méteres pallókat tartunk, de lehetőség van egyedi megrendelésre is. Az alábbi palló méretek a leggyakoribbak, egyedi méretekről, elképzelésekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

– 5×10 palló
– 5×15 palló
– 5×20 palló
– 5×25 palló
– 5×30 palló

Minden esetben kérheti a pallókat gyalulva és/vagy impregnálva, valamint akár házhozszállítással is. Standard méreteink és áraink a felső menüsor ÁRLISTA feliratára kattintva tekinthetők meg. Természetesen áraink tájékoztató jellegűek, nagy mennyiségű megrendelés esetén egyedi árazással kalkulálunk, ezért mindenképpen érdemes velünk előre felvenni a kapcsolatot. Munkatársaink hasznos szaktanácsadással is segítenek, így biztosan jó kezekben minden téren.

pallo-meretek
pallok

Kérje ingyenes árajánlatunk!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők