Fenyő fűrészáru - Vecsésifatelep
15473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15473,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Fenyő fűrészáru

Cégünk első osztályú építő fenyő fűrészárut, magas minőségben, pontos méretre vágva forgalmaz. Természetesen azon vásárlóinknak is állunk rendelkezésére, akik másodosztályú fenyő építőanyagot szeretnének vásárolni. Keressenek minket bizalommal!

pallo

Palló

gerenda

Gerenda

Fenyő fűrészáru

A vásárlói igényeknek megfelelően vállaljuk fa fűrészáruink gyalulását. Korszerű gyalugépjeink segítségével a termékek felületét magas minőségben, igényesen kezeljük.

Kérésre fenyő fűrészáruinkat impregnáljuk (merítéses technológiával) Standard méreteink és áraink a felső menüsor ÁRLISTA feliratára kattintva tekinthetők meg. Természetesen áraink tájékoztató jellegűek, nagy mennyiégű rendelés estén egyedi árazással kalkulálunk.

 

Keressen minket bizalommal, munkatársaink állnak szíves rendelkezésükre emailben, telefonon vagy személyesen egyaránt! Az általunk forgalmazott, nálunk vásárolt fenyő fűrészárukat országszerte házhoz szállítjuk. A kiszállítás díja minden esetben függ a megrendelet faanyag mennyiségétől, azok méretétől és természetesen a szállítási cím telephelyünktől való távolságától. Erről minden esetben tájékoztatást adunk akár már az árajánlat készítésekor.

Bármilyen kérdése van vagy csak tájékoztatást szeretne kapni a forgalomban levő termékekről, keresse fatelepünket bizalommal!

fenyo-fureszaru
fenyo-fureszaru-vecsisifatelep
fenyo-fureszaru

Fenyő fűrészáru felhasználása

Egy építkezés, felújítás mindig komoly kihívást állít elénk, akár értünk a dolgokhoz valamennyire, akár nem. Már az építőanyagok közötti eligazodás sem egyszerű feladat, főleg, ha egyáltalán nem vagyunk jártasak ezen a területen. Az egyik ilyen nélkülözhetetlen anyag a fenyő fűrészáru. Legyen szó tetőfelújításról, építkezésről vagy csak szimpla barkácsolásról, a fa fűrészáru megválasztása alapfeltétele a munka kimenetelének. Nálunk minden fontos információt megtalál a fenyő fűrészárukkal kapcsolatban.

Fenyő fűrészáru jellemzők

Maga a fenyő (luc, vörös, borovi), mint építő alapanyag mindig is nagy népszerűségnek örvendett, és nincs ez máshogy mostanában sem. Köszönhető ez annak, hogy fája puha-ezáltal könnyen megmunkálható- ennek ellenére viszont szívós, szilárd, mintázata egyszerű, ugyanakkor harmonikus, egyedi megjelenést kölcsönöz kül- és beltéren egyaránt. Fenyő fűrészáruink is leginkább ebből a három fenyőféléből kerülnek ki.

fenyo-fureszaru
fenyo-fureszaru-vecses
szaritott-fenyo fureszaru

Szárított fenyő fűrészáru

Kínálatunkban előszárított és műszárított fűrészáruk egyaránt megtalálhatók. A műszárított fenyő fűrészáruk meghatározott nedvességtartalmát mesterségesen, szárítókamrákban érik el. Ennek előnye, hogy ezáltal a faanyag kevésbé hajlamos a vetemedésre, deformálódásra, ami meghatározó tényező a beépítésnél. Cégünk első osztályú építő fenyő fűrészárut forgalmaz, ami annyit jelent, hogy csak magas minőségű, pontos méretre vágott termékeink vannak. Mint minden építőanyagnál, úgy a fenyő fűrészáruknál is vannak minőségi különbségek. (Tetőszerkezetekhez ajánlatos első osztályú faanyagot beépíteni, hiszen nem 1-2 évre tervezünk, építkezünk.)

 

A nálunk megvásárolható fenyő fűrészáruk C24-es szilárdsági osztályú minősítéssel rendelkeznek szlovákiai importból. Készleten elsősorban standard 3,4,5 és 6 méteres fűrészárut tartunk, de lehetőség van egyedi megrendelésre is. (pl. a szokott méretetektől eltérő hosszúságú gerendák is rendelhetők Cégünktől.)

 

1

Capacity

3t

Range

100km

2

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

3

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

4

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

Kérje ingyenes árajánlatunk fenyő fűrészáruinkról!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők