Szigetelő anyagok - Vecsésifatelep
15844
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15844,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Szigetelő anyagok

Telephelyünkön rendkívül kedvező áron forgalmazunk hungarocell és gyapot rendszerű szigetelőanyagokat és ezek felhasználásához szükséges segédanyagokat. Keressenek minket bizalommal!

Szigetelő anyagok

Új házak építésénél, tetőszerkezetek kialakításánál vagy már meglévő épületek felújításakor bizony gondolni kell a hő-és hangszigetelésre. A szigetelőanyagok elengedhetetlen részeit képezik az építőanyagok sorának, így mindenképpen tisztában kell lenni ezek típusaival.

Sokféle hőszigetelő anyag létezik, de a leggyakrabban a következőket használják:

 

– hungarocell szigetelőanyagok (nikecell, xps, eps..stb.)
– gyapot szigetelőanyagok (kőzetgyapot, üveggyapot)
– poliuretán hab (PUR) szigetelőanyagok

szigetelo-anyag
szigetelo-anyagok
hungarocell-szigeteloanyag
hungarocell-szigeteloanyag

Hungarocell szigetelőanyag

A hungarocell az egyik legkeresettebb hőszigetelő anyagunk, elsősorban kedvező ára miatt, hiszen kitűnő választás külső homlokzati és belső szigetelésekre egyaránt. Emellett lábazatok, pincék szigetelésére, talajon padlóknál, födémeknél hő- és hangszigetelésre is használható. A mai rezsiárak mellett gondolni kell ezekre is, így a hungarocell szigetelők többféle vastagságban, méretben érhetők el, hogy biztosan megfeleljen otthona kényelmének.
Kétféle típusú hungarocell szigetelőanyag van forgalomban:

 

– fehér színű (hagyományos) hungarocell szigetelő – kedvező ár, ugyanakkor alacsonyabb hőszigetelő
képesség a graftoshoz képest, így vastagabb rétegre lesz szükség.
– graftos hungarocell szigetelő – 20-25%-kal jobb hőszigetelő képesség, emiatt ebből vékonyabb lemezvastagság fog kelleni.

 

Léteznek még szintén polisztirol gyöngyök felhasználásával készült EPS vagy XPS lapok. Utóbbit például víztaszító hatásuk miatt gyakran alkalmazzák fagynak kitett helyeken – teraszoknál, lábazatoknál. A lépésálló hungarocell szigetelők pedig kifejezetten hangszigetelésre alkalmazhatók, hiszen csökkentik a járásból adódó és egyéb zajokat.
Természetesen nem mindegy, hogy mit szeretnénk szigetelni (padlást, födémet, külső homlokzatot..stb.), ezért már az elején nem árt tisztázni ezeket. Kollégáink a tájékoztatás mellett szaktanácsadással is várják kedves vásárlóinkat, keressenek minket bizalommal!

Gyapot szigetelőanyag

Az üveggyapot és a kőzetgyapot ásványgyapotok közé tartoznak. Tekercses és táblás kivitelben készülnek, és rendkívül sokoldalúan használhatóak. Az üveggyapot nagy százalékban újrahasznosított üveg felhasználásával készül, kiváló hő-és hangszigetelő anyag, emellett tűzvédelmi besorolása A1 (nem éghető), ezért az egyik leggyakrabban használt szigetelőanyag. Véd a hidegtől és melegtől, könnyen és gyorsan beépíthető, hiszen az anyag sokáig megtartja formáját, nem öregszik el, és könnyen szállítható is. A kőzetgyapot nagyon hasonló az üveggyapothoz, de nem üvegből, hanem egyéb természetes kőzetekből (mészkő, bazalt), ásványokból készül. Kedvező tulajdonságai miatt méltán népszerű termékünk, hiszen:

 

– kiváló hő-és hangszigetelő
– nedvességre nem érzékeny, tartós anyag
– nem káros a környezetre és az egészségre
– kiváló a légáteresztő képessége
– a vele érintkező anyagokat nem károsítja/korrodálja

 

A kőzetgyapotot páraáteresztő képessége teszi nagyon népszerűvé, hiszen ezáltal vegyes falazatú vagy vályogházak, kőépületek hőszigetelése is megoldható későbbi gombásodás és penész megjelenése nélkül. Remek hangszigetelő képessége pedig könnyűszerkezetes épületek válaszfal rendszereinél, födémeknél, tetőterek szigetelésekor is nagyszerűen szerepel, emellett rezgéscsillapító hatása van (pl. forgalmas utak mellett). Szintén könnyen kezelhető, késsel vágható, szabható, a táblák, tekercsek könnyen szállítható formában vannak. Telephelyünkön rendkívül kedvező áron forgalmazunk hungarocell és gyapot rendszerű szigetelőanyagokat, valamint ezek felhasználásához szükséges segédanyagokat, mint pl. rendszerragasztó, dübel, élvédő, szövetháló..stb.
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el hozzánk!

gyapot-szigeteloanyag
gyapot-szigeteloanyag
gyapotszigeteles

Kérje ingyenes árajánlatunk!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők