Léc - Vecsésifatelep
15686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15686,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Léc

Cégünk telephelyén elsőosztályú, válogatott alapanyagokból készült léceket forgalmazunk építőipari (fűrészelt) vagy bútoripari (gyalult) minőségben. Különböző méretű tetőlécek, párnafák, stafnik, szegőlécek ..stb. állnak rendelkezésükre telephelyünkön vagy akár házhozszállítással.

lec

Léc

gerenda

Gerenda

pallo

Palló

Léc

Gyalult termékeink, így a különböző fajtájú és méretű lécek is az elsőosztályú termékekből kiválogatott legjobb minőségi alapanyagból készülnek.
A különféle lécek felhasználása is igen sokrétű. Mérettől függően felhasználhatók tetőlécnek, párnafának. vázszerkezetek kialakításához, szegőlécnek, rácsozatok készítéséhez, keret-vagy alátétlécnek kül-és beltéren egyaránt. Rögzíteni lehet őket szögekkel, csavarokkal, de akár ragasztással is.
A lécek minden esetben méretpontosak, toldásmentesek vagy hossztoldottak, ezen kívül lehetnek gyalultak is, ha az esztétikum fontos szempont, vagy betérre szánják (pl. szegőléceknél, takaróléceknél).

lec
lec-fenyo
gyalult-lec

Gyalult léc

Léceinket általában csak fűrészelve áruljuk, de van lehetőség gyalult lécek megvásárlására is, ha a vevő így szeretné. A gyalulást rendelésre végezzük négyfejes gyalugépünkkel. Ennek nagy előnye, hogy minden méret szinte századmilliméter pontosságú lesz, és simává, esztétikussá teszi a fa felületét, amely rögtön felületkezelhető. A lécek első osztályú termékekből készülnek, natúr, kezeletlen faanyagok.
A legyalult lécek 1-3 napon belül vehetők át telephelyünkön, vagy kérés esetén házhoz szállítjuk. Nagy mennyiségnél minden esetben egyedi árazással kalkulálunk!

Kérje munkatársaink segítségét elérhetőségeinken vagy akár személyesen!

Fenyő léc

A leggyakrabban használt faipari alapanyag a fenyő. Ez a léceknél sincsen máshogy. Főként luc-, borovi-, és vörösfenyő alapanyagok használatosak. A nálunk forgalmazott fűrészáruk nagy része, így a fenyő lécek is első osztályú, szlovákiai importból származnak. Fűrészelve (építőanyag minőségben) illetve kérés esetén gyalulva (bútor/asztalos alapanyag minőségben) kerülnek forgalomba telephelyünkön. Attól függően, hogy milyen célra szánják, a fenyő léceknek is sok fajtája létezik, mérettől és felhasználási területtől függően. (pl tetőléc, stafni, párnafa, szegőléc, takaróléc..stb.)
Az egyik leggyakrabban keresett fenyő léc fajta a tetőléc, hiszen nagyon sokoldalúan használható mind a „sima”, mind a „bramac” változata. Ezek között lényegében csak méretbeli különbség van (sima 2,5x5cm, bramac: 3x5cm). A bramac tetőlécnek kicsivel nagyobb a teherbíró képessége, így stabil támasztékot nyújt a különféle kerámia és beton cserepeknek tetőfedéskor, valamint az időjárási viszontagságokat is jobban elviseli (erős szél, nagyobb hó..stb.)
A tetőlécek a gipszkartonozásnál, könnyűszerkezetes házak építésénél is egyre keresettebbek, hiszen kedvezőbb áron lehet hozzájutni, mint a szokásos fém profilokhoz, és könnyebben a kívánt méretre szabhatók akár otthon. saját kezűleg is.

 

A gyaluláson kívül, igény esetén minden fűrészárunkat, így a különböző léceinket is impregnáljuk, hogy még tovább álljanak vásáróink rendelkezésére. Nagyobb mennyiség/rendelés esetén itt is egyedi árral számolunk.

 

Keressenek minket bizalommal!

fenyo-lec
fenyofa-lec
fenyo-lec-vecses

Kérje ingyenes árajánlatunk!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők