OSB lap - Vecsésifatelep
15660
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15660,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

OSB lap

Telephelyünkön készletről a 6 mm vastagságtól 22 mm vastagságig tartjuk a sok célra felhasználható OSB lapokat A táblák 2500mmx1250mm nagyságúak, különbség csak a vastagságban van, attól függően, hogy milyen célra szánják az OSB lapot. Kérje ingyenes tájékoztatásunk!                        

OSB lap

A kínálatunkban szereplő termékeink közül egyre nagyobb a kereslet az OSBlapok iránt, hiszen hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek a könnyűszerkezetes házak, amelyeknek az OSB lap az egyik fő építőanyaga.
Nedvességálló, csiszolt felületű OSB lapjainkat is 1250mm x 2500 mm es táblákban tartjuk raktáron, melyeket átvehetnek vecsési telephelyünkön vagy kérhetik házhozszállítással is.
A nútféderes OSB lap általában féltáblás kivitelben érhető el, megkönnyítve ezzel a lapok egymáshoz illesztését.
A nútfédernek köszönhetően az OSB lapok gyorsan és résmentesen összeilleszthetők, ezért kiváló alapanyag bármilyen célra is választják vásárlóink.

 

Nagy mennyiségű rendelés esetén egyedi árazással kalkulálunk! Forduljanak hozzánk bizalommal, kérjék egyedi
árajánlatunkat!

osb-lap-vecses
osb-lap
osb-lapok-budapest
osb-lapok-vecsesen

OSB lap tulajdonságai

Az OSB lap három rétegű, melynek tartósságáról és merevségéről különböző gyantatartalmú kötőanyagokkal gondoskodnak, az alapanyagokat magas hőmérsékleten hőkezelik és préselik, így kapnak különböző vastagságú OSB lapokat. Az OSB lapok felülete egyenletes, sima, ezért a könnyűszerkezetes építkezések kedvelt építőanyaga, de kitűnő választás lehet egyéb barkácsmunkáknál, padlóburkolásnál (vakpadló, melegburkolat), falak, tetők aljazatok fedésére is.
Jól megmunkáltható és strapabíró anyaga, az OSB lapok könnyen a kívánt méretre szabhatók, csavarozhatók, szögelhetőek, így megfelelő választás lehet hobbi-és profi felhasználáshoz egyaránt.

Vízálló OSB lap

A vízálló OSB lapokat folyékony műgyantával ragasztják össze, és miután lecsiszolták szintén kap egy műgyanta bevonatot, így az anyag vízlepergetővé és tökéletesen simává válik. Kitűnő választás lehet kül- és beltéren egyaránt, akár nedvességnek kitett helyiségekben is, aljaztkiegyenlítéshez burkolatok alá például.
Az OSB-3 (mérsékelten) és OSB-4 (erősen) besorolású OSB lapok vízálló kialakításúak. Ezek akár zsindelyes tetőfedésnél alátétnek is használhatóak.

Kérje munkatársaink segítségét, ha bizonytalan vagy nem tudja melyik OSB lap lenne a megfelelő választás!

osb-lapok
1

Capacity

3t

Range

100km

2

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

3

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

4

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

Kérje ingyenes árajánatunk!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők