Kiegészítő ternékek - Vecsésifatelep
15874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15874,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Kiegészítő és egyéb termékek

Telephelyünkön rengeteg kiegészítőt és egyéb termékeket talál, mint például bádogtermékeket, csavarokat, tetőfóliákat kéményszegélyeket, gerendapapucsokat..stb. Keressen fel bennünket! Szakképzett kollégáink szívesen adnak tájékoztatást mindenről! Keressenek minket bizalommal!

Egyéb termékeink

Egy építkezés, felújítás vagy éppen tetőcsere alakalmával számos olyan kisebb nagyobb dologra is szükség van, amivel a legtöbbször nem számolunk. Pedig ezeknek a kiegészítő, egyéb dolgok elengedhetetlen részeit képezik a nagyobb kivitelezési munkálatoknak. Nagy mennyiségben tartunk telephelyünkön különböző méretű csavarokat, szegeket, hiszen ezekkel rögzíthetők biztonságosan a különféle faanyagok, vasalatok..stb. Tetőfelújításhoz, tetőcseréhez szükség van különböző bádogtermékekre, gondoljunk csak magára az ereszekre és minden ehhez kapcsolódó kiegészítőre vagy például a kéményszegélyekre.
Cégünk többféle méretben, színben forgalmaz bádogtermékeket, így biztosan megtalálja azt megfelelő terméket, amire szüksége van.

csavarok
Névtelen terv (6)
Névtelen terv (5)

Kiegészítő termékek

Számos kiegészítő termék érhető el kínálatunkban, amelyek nélkülözhetetlen részeit képezik egy-egy kivitelezésnek, építkezésnek. Telephelyünkön vasalatok nagy választéka várja, mint például gerendapapucsok, fix, rogyasztott és állítható oszlop/gerendatartók. A gerendapapucsok jól alkalmazhatók födémgerendák, szarufák rögzítéséhez, mennyezeti rögzítésekhez, kocsibeállók, pavilonok szerkezetének rés nélküli, gyors összeállításához. Különböző méretben – a gerenda átmérőjének méretében- érhetők el, a nagy furatátmérőknek köszönhetően a gerendapapucsokkal a gerendák betonfalakhoz való rögzítése is megoldható.
Az oszloptartókkal biztonságosan és viszonylag gyorsan lehet rögzíteni különféle épületek tartóoszlopait, pl. teraszoknál, autóbeállók oszlopainál, pergolák építésekor. Többféle változata létezik, így van betonozható és talpas (lefúrható) kivitelben is, valamint lehet fix vagy rogyasztott kivitelű. Bármelyikre is esik a választása, biztosan kiváló minőségű alapanyagból készült vasalatot fog kapni tőlünk. Cégünk ezen kívül többféle méretű, márkájú tetófóliát is forgalmaz, párazárót és páraáteresztőt egyaránt. Sajnos a manapság ezen kiegészítő termékek ára is folyamatosan változik, ezért a KAPCSOLAT fül alatt megtalálható elérhetőségeinken érdeklődjön kollégáinknál, szívesen állunk rendelkezésére, szaktanácsadással, információkkal egyaránt!

Kérje ingyenes árajánlatunk!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők