Lambéria - Vecsésifatelep
15674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15674,bridge-core-3.1.3,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Lambéria

Lambériáink főként kiváló minőségű (A/B minőségű) luc-és borovi fenyőből készülnek, melyek kiválóan alkalmasak külső és belső burkolásra egyaránt. Beltérben mennyezet-és falborításhoz, tetőterek kialakításánál vagy külltéren például oromfalaknál alkalmazva tartós, esztétikus megjelenést biztosít hosszú évekre otthonához

Lambéria

A lambériával legtöbbször beltérben találkozunk, ahol elsősorban falburkolásra használják. Praktikus, mert kiküszöbölhetők (eltakarhatók) vele a fal különféle hibái, egységes felületet ad és ízléses, meleg hatású lakóterek alakíthatóak ki a lambéria alkalmazásával.

A lambéria általában mindkét oldalon simára gyalult felületű, nincsen szükség utómunkálatokra, maximum a kívánt színárnyalatra lekenni, ha erre van igény. Beltérben főként mennyezi-vagy falborításhoz, tetőterek belső szigetelésénél alkalmazzák, mert dekoratív, természetes megjelenést, otthonosságot kölcsönöz a tereknek. A lambéria alsó felén látható néha két-három bevágás. Ettől nem kell megijedni, nem hibás a termék, csak hivatott elősegíteni, hogy a lambéria ne vetemedjen meg.
A lambériák bútorgyártáshoz is jó alapanyagnak bizonyulnak (pl. szekrényajtók, polcok..stb.).
Kültéren elsősorban oromfalaknál, oromszegélyeknél, burkolásánál használják, de kerítéselemek, előtetők is készülhetnek belőle.

lamberia
fenyo-lamberia
fenyo-lamberia
fenyo-lamberia

Fenyő lambéria

A nálunk kapható lambériák 14-15 mm vastagságban és általában 4 m körüli hosszúságban érhetőek el, akár azonnal, raktárkészletről, kiváló, A /B minőségben. (ennél kisméretű élhibák, egészséges csomók megengedettek)
Ahogy már írtuk, főként luc-és borovi fenyőből készülnek. Ez a nálunk forgalmazott fenyő lambériákra is igaz.
Felhasználási javaslat fafaj szerint:
1. Lucfenyő lambéria: belső felhasználás – fal vagy mennyezet burkolásra
2.Borovi fenyő, vörösfenyő lambéria: kültéri felületekhez, oromzatokhoz, dobozoláshoz.

Telephelyünkön megtekinthetők és akár azonnal szállíthatók, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére.

Akciós és olcsó lambéria

Az A/B minőségű lambériák a legjobbak, a B a másodosztályú és a B/C pedig a harmadosztályú minőséget jelöli. A másod-, de főként a harmadosztályú minőségnél nagyobb csomók, görcskiesések, repedések, és akár vetemedés is előfordulhat, ebből kifolyólag ezek olcsóbb lambériák vagy gyakran akciósak, hasonlóan a másodosztályú termékekhez.

Kérje munkatársaink segítségét, hogy megtaláljuk az Ön igényeihez leginkább megfelelő lambériát!

fenyo-lamberia
1

Capacity

3t

Range

100km

2

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

3

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

4

Model

Commercial Van

Capacity

3t

Range

100km

Kérje ingyenes árajánatunk!

    Tetőben az első. Fűrészáru, csrepeslemez, trapézlemez, csatornarendszer, kiegészítők